• Kom jij ook een weekend lang glutenvrij genieten?
  Op 1 & 2 april
Glutenvrij genieten

Geheel verzorgd glutenvrij weekend

Wat is er nou fijner dan een weekend 100% zorgeloos glutenvrij te genieten? Dat is precies waar we bij Boutique hotel Lytel Blue voor willen zorgen! Naast dat we altijd met liefde gasten met allergenen ontvangen, hebben we het weekend van 1 & 2 april 2022 een volledig glutenvrij hotel! Tijdens dit speciale weekend kun je niet alleen genieten van een hotelkamer incl. ontbijt, ook organiseren we een gezellige borrel en verschillende activiteiten waar je aan kan deelnemen. Op deze pagina vind je alle informatie over het weekend. 

Al meer dan 20 jaar heeft Willeke (mede-eigenaresse van Lytel Blue) coeliakie. Als geen ander weet ze hoe lastig het soms kan zijn om zonder zorgen ergens te gaan uiteten/overnachten. Ze heeft er zelfs een masterscriptie over geschreven om te laten zien dat ook sociale aspecten van coeliakie lastig kunnen zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bij Lytel Blue een plek willen creëren waar mensen met coeliakie, allergie of intolerantie meer dan veilig kunnen overnachten.

Activiteiten

 • €15,- p.p.

  Rondleiding bij wijngaard Doornacker (incl. proeverij)

  Zondag 11:00 – 13:00 (kan een beetje uitlopen). Verscholen achter de huizen van Riethoven ligt wijngaard Doornacker. Een kleine wijngaard waar René en Anita vol passie voor hun druiven zorgen. Van de grond klaar maken voor de komst van de wijnranken tot iedere dag liefdevol zorg dragen voor de druiven. De wijnen kunnen na afloop van de rondleiding worden geproefd bij het hotel!

 • €22.50 p.p.

  Glutenvrije High Tea

  Zaterdag 2 april 15:00 – 17:00. Wat is er nou heerlijk dan laat in de middag tot rust komen met een kopje thee en een tafel voor lekkere dingen? Van kleine sandwiches en scones tot aan heerlijke taartjes en andere zoete lekkernijen, het komt allemaal aan bod! Precies wat je van een high tea verwacht, maar dan 100% glutenvrij!

 • €18,50 p.p.

  Wandelen met Alpaca’s

  Op basis van beschikbaarheid bij de alpacafarm en een tijd naar keuze. De Riethovense bossen verkennen met een Alpaca? Het kan! Bij Alpacafarm Riethoven ga je zelfstandig op pad met een van de alpaca’s. De route is ongeveer 3 km. Gegarandeerd dat de alpaca’s zorgen voor een glimlach op jouw gezicht!

 • E-bike €20,- p.p. / normale fiets €10,- p.p.

  Op de fiets door de Kempen

  De Brabantse Kempen is de ideale plek om met de fiets te verkennen. Vanuit Riethoven ben je binnen no-time bij de verschillende natuurgebieden en leuke dorpjes. Laat ons weten wat hoeveel kilometer je wilt fietsen en wat je leuk vindt, dan maken wij een fietsroute op maat! Uiteraard met een glutenvrije lunchplek op de route. 

  Voor de high tea nog even een gezellig dorpje bezoeken? Even cultuursnuiven? Of een wandeling maken in de natuur? Er is genoeg te doen in de omgeving. Vooraf of tijdens het inchecken kunnen we alles vertellen over de omgeving.

  Experience a sense of wonder

  Avondvullend dineren

  Bij Lytel Blue bieden we geen diner aan, maar we kennen de leukste (en veiligste) plekjes uit de omgeving! Wanneer het arrangement geboekt is, sturen we een lijst met verschillende restauranttips. Zit er iets voor jou tussen? Laat ons weten hoe laat we een tafeltje kunnen reserveren en wij regelen de rest!

  Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag aanwezig zijn met het glutenvrije weekend? Reserveer dan via het contactformulier. Heb je andere allergenen/ dieetwensen? Geen probleem, laat het ons even weten en dan komt het helemaal goed! 

  Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust even contact met ons op. 

  Voorjaarsdeal!

  15% korting

  Boek jouw overnachting inclusief ontbijt voor maart, april & mei met 15% korting! Ga naar 'Boek nu' en selecteer jouw voorjaarsdeal!

  Geldig van zondag t/m donderdag m.u.v. feestdagen.

  Spring Deal!

  15% discount

  Get 15% discount for your booking including breakfast in March, April and May! Go to 'Book now' and select your spring deal!

  Valid from Sunday to Thursday & excluding special holidays.

  © Lytelblue.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites