Skip to main content
Extra maatregelen i.v.m. het coronavirus
Veilig & vertrouwd

Maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus

We snappen als geen ander dat er ook in deze tijd behoefte is aan rust en ontspanning. Bij Boutique hotel Lytel Blue kan je gewoon terecht voor een ontspannen overnachting. Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid voorop! Op deze pagina vind je meer informatie over de coronamaatregelen met betrekking tot een overnachting in het hotel.

Heb je corona gerelateerde klachten? Dan vragen wij jou niet naar het hotel te komen en de reservering te annuleren of verplaatsen. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Update 25 februari

Algemene maatregelen

Algemeen

 • Je hebt geen coronatoegangsbewijs meer nodig als je wilt overnachten bij Boutique hotel Lytel Blue.
 • Algemene ruimtes, deurklinken, trapleuningen worden meerdere malen per dag gedesinfecteerd.
 • Annuleren kan tot 24 uur voor aankomst altijd kosteloos! Neem hiervoor contact met ons op.
 • Ervaar je corona gerelateerde klachten, annuleer of verzet de reservering! Zo voorkomen we verdere besmettingen.

       Heb je een vraag met betrekking tot de coronamaatregelen en een overnachting bij Boutique hotel Lytel Blue? Neem gerust even contact met ons op! We staan altijd voor je klaar om meer informatie te geven of mee te denken waar nodig. We zijn te bereiken via ons contactformulier, info@lytelblue.nl of via 040 72 00 88 6

       Ook interessant

       Meer informatie over het hotel?

       Ontbijt

       Ontbijt, ook wel de belangrijkste maaltijd van de dag. Bij Lytel Blue zijn we van mening dat dit ook het fijnste moment van de dag moet zijn waarbij je kan wakker worden op een manier die bij jou past. Waar heb je zin in?

       Arrangementen

       De Brabantse Kempen is een veelzijdig stukje Nederland. Met de vele wandel- en fietspaden en het altijd in de smaak bij de natuurliefhebber. Maar hoe leuk is het om de natuur te ontdekken met Alpaca’s? Dat kun je zelf ervaren!

       Plasticvrije kamer

       De laatste tien jaar is er meer plastic geproduceerd dan in de hele twintigste eeuw en ongeveer de helft van al het plastic dat geproduceerd wordt, is voor eenmalig gebruik en wordt direct weggegooid.

       Kamers

       Waan je in luxe

       Ultiem genieten doe je in de Blue Suite. In deze stijlvolle kamer op zolder kun je verschillende monumentale elementen ontdekken. Met een comfortabel bed met tv lift, vrijstaand bad, pantry en zitje wil je deze kamer niet meer verlaten!

       2 pers. / 50m²
       2 Room

       Vanaf €154,-
       Alle ruimte om te genieten

       Wist je dat de kleur blauw een positieve invloed heeft op je hersenen? Dat komt in deze ruime kamer helemaal goed. Plof op het heerlijke bed met de tv lift, geniet van het mooie uitzicht of neem een uitgebreide douche onder de regendouche.

       2 pers. / 25m²
       3 Rooms

       Vanaf €124,-
       Een compacte oase van rust

       De blauwe kleur in de kamer zorgt ervoor dat je je hoofd even helemaal leeg kan maken en dat je volledig tot rust kan komen. Plof neer op het heerlijke bed en vanuit waar je de tv lift aan het voeteneinde kan bedienen.

       2 pers. / 20m²
       3 Rooms

       Vanaf €104,-
       Waar plastic overbodig is

       Wil je iets bijzonders ervaren? Boek dan deze plasticvrije kamer! In deze kamer kom je verschillende alternatieven tegen in plaats van plastic.

       2 pers. / 25m²
       1 Room

       Vanaf €114,-
        Veilig & vertrouwd

        Experience a sense of wonder