• Ontdek de Brabantse Kempen te voet!
  Bewandel de beste paden in Bergeijk
2-daags wandelarrangement

Bewandel de beste paden in Bergeijk

De beste manier om de Brabantse natuur te ontdekken is door er lekker doorheen te wandelen! Bij het wandelarrangement wandel je van het ene hotel naar het andere hotel en de volgende dag weer terug. De wandelroutes zijn gemaakt door fanatieke lokale wandelaars en maakt deel uit van de serie ‘Wandelen in Bergeijk.’ Deze wandelaars kennen de mooiste plekjes van de omgeving die niet te vinden zijn op het internet. Beide dagen loop je een andere route van ongeveer 20 km.

Je overnacht bij De Drie Linden in Luyksgestel en bij Boutique hotel Lytel Blue in Riethoven. Je hebt zelf de keuze in welk hotel je start! Bij aankomst ontvang je de wandelroute die je de volgende dag gaat lopen. Wanneer je in de ochtend vertrekt, zorgen wij ervoor dat jouw bagage op de volgende locatie klaarstaat!

Arrangement

 • 2-day hiking package This package can be booked by contacting us via our contact form. 2-day hiking package for 2 people: 1x overnight stay incl. breakfast in the standard room at De Drie Linden in Luyksgestel worth €951x overnight stay incl. breakfast in the Lytel Blue Room at Boutique hotel Lytel Blue in Riethoven worth […]

  Hiking package ‘De Kempen’

  2-day hiking package

  This package can be booked by contacting us via our contact form.

  2-day hiking package for 2 people:

  • 1x overnight stay incl. breakfast in the standard room at De Drie Linden in Luyksgestel worth €95
  • 1x overnight stay incl. breakfast in the Lytel Blue Room at Boutique hotel Lytel Blue in Riethoven worth €136.97.
  • 2x original walking route (20km) made by local walkers.
  • Transportation of luggage.
  Ontdek de magie van de Kempen

  Experience a sense of wonder

  Kom het voorjaar vieren.

  10% korting!

  Kom nu overnachten in april of mei en krijg 10% korting op de kamerprijs met de code 'VOORJAAR22' ! Zeg nou zelf, niks is fijner dan genieten van het voorjaarszonnetje!

  © Lytelblue.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites