Skip to main content
  • Glutenvrij ontbijt
    Glutenvrij genieten bij Boutique hotel Lytel Blue
Zorgeloos glutenvrij

Glutenvrij hotel

Op zoek naar glutenvrij hotel waar u zorgeloos kunt genieten? Dan is Boutique hotel Lytel Blue meer dan geschikt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten het hotelovernachting bij ons, ook als je glutenvrij moet eten in verband met coeliakie, glutensensitiviteit of om een andere reden. We begrijpen dat het vinden van een glutenvrij hotel soms erg lastig kan zijn, daarom kun je altijd contact opnemen mocht u vragen hebben voor u een reservering maakt bij Boutique hotel Lytel Blue.

blauwe_hotelkamer
Niks is hier te gek!

Onbezorgd glutenvrij overnachten

Mede-eigenaresse Willeke heeft al ruim 20 jaar coeliakie. Coeliakie is een auto-immuunziekte waarbij het lichaam overgevoelig is voor gluten. Komt er toch gluten in het lichaam? Dan beschadigd dit de darmvlokken met vervelende klachten. Een strikt glutenvrij dieet is hierbij noodzakelijk. We begrijpen dan ook maar al te goed wat een glutenvrij dieet inhoudt en het belang van het veilig bereiden van gerechten. 

Soms kan het ontzettend lastig en stressvol zijn om met coeliakie/glutensensitiviteit/ een andere reden voor het volgen van een glutenvrij dieet ergens te gaan uiteten of overnachten. Maar niet bij Boutique hotel Lytel Blue! Glutenvrij is hier niet ‘lastig’ of ‘moeilijk’, we passen gerechten met liefde aan. Benieuwd wat een glutenvrij ontbijt bij Boutique hotel Lytel Blue inhoudt? Lees dan even verder op deze pagina! Ook als je ‘s avonds wilt uit eten hebben genoeg tips voor restaurants waar je goed glutenvrij kunt eten (persoonlijk getest). 

Twijfel je ergens over, heb je een vraag of heb je nog een glutenvrij tip voor in de omgeving. Je mag altijd contact met ons opnemen!

Allergieën & dieetwensen

Belangrijke opmerkingen over allergieën kunt u altijd van tevoren doorgeven

Bij Boutique hotel Lytel Blue staat we altijd klaar om gerechten aan te passen aan allergieën en dieetwensen. Glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, vegan, we denken graag mee. Ook wanneer er rekening moeten worden gehouden met meerdere allergenen/dieetwensen. We streven er altijd naar dat er zoveel mogelijk keuze is bij het ontbijt. In veel gevallen kunnen we (misschien op een enkeling na) alle gerechten aanpassen zonder de allergenen. Geeft bij de reservering even aan met welke allergenen we rekening kunnen houden en wij zorgen ervoor dat je kan genieten.

Onze comfortabele suites zijn voorzien van een koelkast zodat je eventueel producten voor dieetwensen altijd bij de hand hebt als je dat prettig vindt. 

Glutenvrije pancakes
Ontbijt & borrel

Hotel glutenvrij

Bij Boutique hotel Lytel Blue hebben we ruime ervaring met het veilig bereiden van glutenvrije gerechten. Glutenvrij ontbijt? Geen probleem. De gehele menukaart van het ontbijt is glutenvrij te bestellen. Ook de croissants, pancakes en smoothiebowls kunnen glutenvrij. Je kunt zeker onbezorgd glutenvrij overnachten bij ons! We helpen je ook graag met het vinden van glutenvrije restaurants in de omgeving. Uiteraard zijn er genoeg hapjes van onze borrelkaart ook glutenvrije te bestellen én hebben we regelmatig glutenvrij bier op voorraad.

Hier leest u de glutenvrije ervaring van onze gasten.

Met zorg en aandacht maken we onze medewerkers bewust van allergenen, kruisbesmetting en de gevolgen. We leren ze hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan in de keuken én in de communicatie met onze gast. 

Heeft u nog een vraag over de glutenvrije overnachting?

Neem gerust contact op voor al uw vragen

Wilt nu meer weten over glutenvrij overnachten bij Boutique hotel Lytel Blue? Neem gerust even contact op via ons contactformulier. We snappen dat het vinden van een glutenvrij hotel soms erg lastig en spannend kan zijn! We denken graag mee.

Ben je al overtuigd van een overnachting bij Boutique hotel Lytel Blue? Dan kunt u gemakkelijk boeken via de website. Tijdens het boekingsproces kunt u in het vakje ‘opmerkingen’ aangeven met welke allergenen en/of dieetwensen we rekening moeten houden!