• Kom jij ook een weekend lang glutenvrij genieten?
  Op 25 t/m 27 november
Glutenvrij genieten

Geheel verzorgd glutenvrij weekend

Boek nu ook voor 1 nacht !

Wat is er nou fijner dan een weekend 100% zorgeloos glutenvrij te genieten? Dat is precies waar we bij Boutique hotel Lytel Blue voor willen zorgen! Naast dat we altijd met liefde gasten met allergenen ontvangen, hebben we het weekend van 25 t/m 27 november 2022 een volledig glutenvrij hotel! Tijdens dit speciale weekend kun je niet alleen genieten van een hotelkamer incl. ontbijt, ook organiseren we een gezellige borrel en verschillende activiteiten waar je aan kan deelnemen (met korting). Een ideaal weekend om lotgenoten te leren kennen! Op deze pagina vind je alle informatie over het weekend. 

Al meer dan 20 jaar heeft Willeke (mede-eigenaresse van Lytel Blue) coeliakie. Als geen ander weet ze hoe lastig het soms kan zijn om zonder zorgen ergens te gaan uiteten/overnachten. Ze heeft er zelfs een masterscriptie over geschreven om te laten zien dat ook sociale aspecten van coeliakie lastig kunnen zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bij Lytel Blue een plek willen creëren waar mensen met coeliakie, allergie of intolerantie meer dan veilig kunnen overnachten.

Activiteiten

 • €21.50 p.p. (normaal 23,50)

  Glutenvrije High Tea

  Zaterdag 26 april 14:00 – 16:30. Wat is er nou heerlijk dan laat in de middag tot rust komen met een kopje thee en een tafel voor lekkere dingen? Van kleine bruschetta’s en scones tot aan heerlijke taartjes en andere zoete lekkernijen, het komt allemaal aan bod. Precies wat je van een high tea verwacht, maar dan 100% glutenvrij.

  Uiteraard houden we ook graag rekening met andere allergenen! Let op: beperkt beschikbaar.

 • Gratis!

  Borrelen

  Vrijdag 18:00 – 19:00. Fijn moment om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen! Of om gewoon te genieten van een drankje met jouw gezelschap;). Wij zorgen voor een hapje en drankje om het weekend goed mee te beginnen! 

 • €13,50 p.p. (met lunch + €4,-)

  Winterwandeling

  Zondag vanaf 11:00. Maak een heerlijke wandeling in de Riethovense natuur! Wij hebben een mooie route uitgestippeld, speciaal voor dit weekend. Bij de start ontvang je een kopje koffie of thee to go en een goed gevulde knapzak met glutenvrij lekkers (incl. drinken). Wil je onderweg picknicken? We kunnen de knapzak ook aanvullen met een lunchpakket. Na de wandeling kun je bij het hotel opwarmen met een warme kop soep.

  Route A: 6 km | Route B: 14 km.

 • €12,50,- p.p. (normaal 17,-)

  Rondleiding bij wijngaard Doornacker (incl. proeverij)

  Vrijdag 16:00 – 17:45. Verscholen achter de huizen van Riethoven ligt wijngaard Doornacker. Een kleine wijngaard waar René en Anita vol passie voor hun druiven zorgen. Van de grond klaar maken voor de komst van de wijnranken tot iedere dag liefdevol zorg dragen voor de druiven. De wijnen kunnen na afloop van de rondleiding worden geproefd bij het hotel!

  Prijzen & kamers

  Het glutenvrij weekend is uitsluitend te boeken voor 2 nachten. Hieronder zie je de verschillende prijzen voor de verschillende kamertypes. Uiteraard is deze prijs voor 2 personen incl. ontbijt én borrel! Verder de kamers ontdekken? Dat kan hier!

  Lytel Blue Room (Laatste kamer)

  Onze meest compacte hotelkamer! Deze kamer is voorzien van badkamer met regendouche en een heerlijk bed mét tv in het voetbord. De prijs is o.b.v. 2x overnachting incl. uitgebreid glutenvrij ontbijt voor 2 pers en je bent van harte uitgenodigd voor de gezamenlijke borrel.

  Prijs voor 2 nachten : €288,- excl. toeristenbelasting

  Prijs voor 1 nacht : €144,- excl. toeristenbelasting

  (laatste kamer!)

  Suite_zolder_hotel

  Blue Suite (VOL)

  Toe aan net dat beetje extra? Dan is de suite de juiste keuze! De hotelkamer is maar liefst 60m2, naast de ruime badkamer met regendouche is er ook een bad aanwezig in de kamer. Verder vind je hier nog een comfortabel zitje en een pantry. Met recht onze meest geboekte kamer! De prijs is o.b.v. 2x overnachting incl. uitgebreid glutenvrij ontbijt voor 2 pers en je bent van harte uitgenodigd voor de gezamenlijke borrel.

  Prijs voor 2 nachten : €388,- excl. toeristenbelasting

  Prijs voor 1 nacht : €194,- excl. toeristenbelasting

  blauwe_hotelkamer

  Blue Room

  Een fijne ruime hotelkamer van minstens 25m2! Deze kamer is voorzien van badkamer met regendouche en een comfortabel bed mét tv in het voetbord. De prijs is o.b.v. 2x overnachting incl. uitgebreid glutenvrij ontbijt voor 2 pers en je bent van harte uitgenodigd voor de gezamenlijke borrel.

  Prijs voor 2 nachten : €328,- excl. toeristenbelasting

  Prijs voor 1 nacht : €164,- excl. toeristenbelasting

  (laatste 2 kamers!)

  Special Blue Room (VOL)

  De enige plasticvrije hotelkamer van Nederland! Een ruime kamer met een heerlijk bed van COCO-MAT. De prijs is o.b.v. 2x overnachting incl. uitgebreid glutenvrij ontbijt voor 2 pers en je bent van harte uitgenodigd voor de gezamenlijke borrel.

  €308,- excl. toeristenbelasting (VOL)

  Experience a sense of wonder

  Avondvullend dineren

  Bij Lytel Blue bieden we geen diner aan, maar er zitten gelukkig heel veel leuke restaurants hier in de omgeving, welke wijzelf en onze glutenvrije gasten al vaak hebben genoten. Wanneer het arrangement geboekt is, sturen we een lijst met verschillende restauranttips. Zit er iets voor jou tussen? Laat ons weten hoe laat we een tafeltje kunnen reserveren en wij regelen de rest!

  Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag aanwezig zijn met het glutenvrije weekend? Reserveer dan via het contactformulier. Heb je andere allergenen/ dieetwensen? Geen probleem, laat het ons even weten en dan komt het helemaal goed! 

  Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust even contact met ons op. 

  Voorjaarsdeal!

  15% korting

  Boek jouw overnachting inclusief ontbijt voor maart, april & mei met 15% korting! Ga naar 'Boek nu' en selecteer jouw voorjaarsdeal!

  Geldig van zondag t/m donderdag m.u.v. feestdagen.

  Spring Deal!

  15% discount

  Get 15% discount for your booking including breakfast in March, April and May! Go to 'Book now' and select your spring deal!

  Valid from Sunday to Thursday & excluding special holidays.

  © Lytelblue.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites