• bloemen tuin
    Kom genieten van een uitgebreide High Tea
    in de groene hoteltuin vol bloemen en planten!
Fijn moment
Ontspannen genieten

High Tea bij Lytel Blue

Als wij zeggen High Tea dan denken we aan een eindeloze voorraad thee, heerlijke fingerfood hapjes en genieten van het gezelschap. Bij lekker weer kun je plaatsnemen op een van onze terrasjes in de hoteltuin waar je omringd wordt door bloemen en planten. Wij voorzien jullie van een tafel vol zoete hapjes en hartige lekkernijen. We gaan niet te veel verklappen, maar de échte Engelse scones met clotted cream mogen niet ontbreken! Wist je dat het zelfs mogelijk is om een thee cocktail te bestellen?

Alle informatie op een rijtje

Praktische informatie

Aanvang         13:30 of 14:00
Duur                ±2 uur 
Dagen             donderdag, vrijdag & zaterdag
Kosten            €23,50

Reserveren kan door het onderstaande formulier in te vullen of even te bellen naar 040 7200886, minimaal 2 dagen van te voren. De reservering is pas definitief wanneer je een bevestiging hebt ontvangen. Let op, er is beperkt plaats!

Heb je dieetwensen of wil je bij warm weer graag genieten van iced teas? Geef het even aan bij de reservering!

Met zorg & aandacht

Glutenvrije high tea

Wist je dat we gespecialiseerd zijn in het maken van glutenvrije ontbijtjes én high teas? Wij zijn van mening dat iedereen, ook met allergieën en dieetwensen onbezorgd moet kunnen genieten. Met alle ervaring in huis over kruisbesmetting en de lekkerste glutenvrije producten, gaan we net even dat stapje verder!

Voorjaarsdeal!

15% korting

Boek jouw overnachting inclusief ontbijt voor maart, april & mei met 15% korting! Ga naar 'Boek nu' en selecteer jouw voorjaarsdeal!

Geldig van zondag t/m donderdag m.u.v. feestdagen.

Spring Deal!

15% discount

Get 15% discount for your booking including breakfast in March, April and May! Go to 'Book now' and select your spring deal!

Valid from Sunday to Thursday & excluding special holidays.

© Lytelblue.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites