Skip to main content
bloemen tuin
Kom genieten van een uitgebreide High Tea
in de groene hoteltuin vol bloemen en planten!
Fijn moment
Ontspannen genieten

High Tea bij Lytel Blue

Als wij zeggen High Tea dan denken we aan een eindeloze voorraad thee, heerlijke fingerfood hapjes en genieten van het gezelschap. Bij lekker weer kun je plaatsnemen op een van onze terrasjes in de hoteltuin waar je omringd wordt door bloemen en planten. Wij voorzien jullie van een tafel vol zoete hapjes en hartige lekkernijen. We gaan niet te veel verklappen, maar de échte Engelse scones met clotted cream mogen niet ontbreken! Wist je dat het zelfs mogelijk is om een thee cocktail te bestellen? Dus ben je wil je genieten van een relaxte high tea in de omgeving van Bergeijk, Eersel, Valkenswaard of Veldhoven? Dan ben je van harte welkom bij Boutique hotel Lytel Blue!

Alle informatie op een rijtje

Praktische informatie

Aanvang         13:30 of 14:00
Duur                ±2 uur 
Dagen             donderdag, vrijdag & zaterdag 
Kosten            €24,95

Reserveren kan via ‘boek nu’ op onze website, minimaal 2 dagen van te voren. De reservering is pas definitief wanneer je een bevestiging hebt ontvangen. Let op, er is beperkt plaats!

Heb je dieetwensen of wil je bij warm weer graag genieten van iced teas? Geef het even aan bij de reservering!

Met zorg & aandacht

Glutenvrije high tea

Wist je dat we gespecialiseerd zijn in het maken van glutenvrije ontbijtjes én high teas? Wij zijn van mening dat iedereen, ook met allergieën en dieetwensen onbezorgd moet kunnen genieten. Met alle ervaring in huis over kruisbesmetting en de lekkerste glutenvrije producten, gaan we net even dat stapje verder!