Skip to main content
 • We ontzorgen jou graag tijdens een zakelijk verblijf
Persoonlijk & professioneel

Een zakelijk verblijf op maat

Uitgerust beginnen aan de dag. Dat is wat wij meer dan belangrijk vinden bij Boutique hotel Lytel Blue. Of je aan het werk gaat bij een bedrijf of als er een inspirerende heisessie op de planning staat, wij snappen wat nodig is. Een vroeg ontbijt? Tafeltje reserveren bij een restaurant? Taxi regelen? Geen probleem!

Voor een combinatie van vergaderen & overnachten werken we samen met lokale vergaderlocaties. Hieronder zie je verschillende samenwerkingspartners. Vanuit het hotel kunnen we één offerte aanbieden met overnachten, vergaderen en naar wens dineren, lunchen en vervoer. Wij zijn het aanspreekpunt tussen alle partijen, zodat het gezelschap zich kan richten op datgene waarvoor ze komen!

Een rustig gelegen hotel, waar we onze gasten ontzorgen in stijl.

Vergaderlocaties

Alle vergaderlocaties zijn op loop of fietsafstand. Fietsen kunnen uiteraard door het hotel geregeld worden. Het vergaderen op een andere locatie wordt als zeer positief ervaren. Niet alleen omdat je tussendoor even lekker kan bewegen op de fiets of te voet, maar ook omdat formeel en informeel gescheiden wordt op de verschillende locaties. Bij het hotel is alle ruimte om na afloop na te borrelen in de hoteltuin of het neerhuis.

Vergaderlocaties

 • Waar klassiek en modern samenkomen!

  Restaurant Vandeijck

  Restaurant Vandeijck ligt schuin tegenover Boutique hotel Lytel Blue. Het is een bijzonder restaurant gelegen in een monumentale boerderij en de ideale plek om zonder zorgen te vergaderen.

  Geniet tijdens of na de bijeenkomst van de heerlijke gastronomische hoogstandjes waar klassiek en modern samenkomen!

 • In alle rust en privacy

  Pastorie ‘ t Loo

  Met een klein gezelschap vergaderen in alle rust en privacy? Dan kunnen we Pastorie ‘t Loo van harte aanbevelen. 

  Deze unieke locatie vind je in het naast gelegen dorp Bergeijk. Je bent er binnen een paar minuten met de auto, maar ook een heerlijk stukje op de fiets langs o.a. de enige fabriek ontworpen door Gerrit Rietveld. Verhuur van de fietsen is uiteraard mogelijk. 

 • Een markante locatie

  Energiecentrum de Volmolen

  Authentieke ingerichte ruimtes die voorzien zijn van alle vergaderfaciliteiten, natuurlijk aangelegde tuinen met terrassen aan het water,  omringt door oude treurwilgen en de Dommel die meanderend zijn weg vindt tussen koeien en bossen. Dit alles vormt het ideale decor voor de vergaderingen en trainingen.

  De Volmolen ligt op een paar minuten rijden van het hotel. Per fiets kom je door heerlijke bosgebieden en wijde akkers. 

  Persoonlijk & professioneel
  Frisse energie

  Toe aan een inspirerende break-out?

  Geïnspireerd raken met jouw team? Het is mogelijk om een rondleiding door de lokale wijngaard bij te boeken (loopafstand). De wijnboeren van wijngaard Doornacker vertellen vol passie over hun avontuur van het opzetten van een duurzame wijngaard. Gegarandeerd dat je met nieuwe energie weer verder kan!

  Uiteraard kunnen de wijnen na de rondleiding of later op de middag geproefd worden.

  Een onvergetelijk bezoek

  Wat wilt je jouw klant laten ervaren?

  Ieder bedrijf heeft normen en waarden, een missie en een visie. Hoe uniek is het als dit ook terug kan komen tijdens een overnachting van een zakenpartner?

  Is jouw bedrijf bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid zich flink aan het ontwikkelen? Laat de zakelijke gast onze plasticvrije kamer ervaren en maak het tot een onvergetelijk bezoek.

  Veilig & vertrouwd

  Experience a sense of wonder

  Bij vragen of specifieke wensen neem gerust contact met ons op, zodat we met jou mee kunnen denken. We begrijpen dat privacy en rust belangrijk zijn, daarom is het ook mogelijk om het gehele hotel af te huren.