Skip to main content
De Brabantse natuur ligt vol met fiets- en wandelpaden!
Hoe ga jij dit ontdekken?
Ga op pad met alpaca’s
De Riethovense bossen in mét alpaca’s
De Brabantse Kempen is een veelzijdig stukje Nederland.

Meer uit je verblijf bij Lytel Blue halen?
Boek dan een van onze arrangementen!

De Brabantse Kempen is een veelzijdig stukje Nederland. Met de vele wandel- en fietspaden valt het altijd in de smaak bij de natuurliefhebber. Maar hoe leuk is het om de natuur te ontdekken met Alpaca’s? Dat kun je zelf ervaren! De Brabantse Kempen staat ook bekend om de bourgondische levenstijl, er zijn dan ook ontzettend veel goede restaurants te vinden in de omgeving van Boutique hotel Lytel Blue, zoals restaurant Vandeijck en restaurant Eden.

In de Kempen is voor iedereen wat te doen! Op zoek naar een andere activiteit dan hieronder bij staat? Onze medewerkers kunnen altijd tips geven.

Uitgelichte arrangementen

2 pers. vanaf €574 excl. toeristenbelasting
Geniet van de combinatie tussen Boutique hotel Lytel Blue en restaurant Eden. Een taxi zorgt ervoor dat je van en naar restaurant Eden wordt gebracht, zodat je zo optimaal mogelijk het sterrenrestaurant kunt beleven met de prachtige gerechten van chefkok Herman en de daarbij uitgelezen wijnen van sommelier Robin. Na deze avondvullende beleving, begint het nagenieten in de Blue Suite van Boutique hotel Lytel Blue. Kijk vanuit het Swiss Sense bed nog een film op Netflix of ontspan in h…
1 pers. vanaf €235,41 / 2 pers. vanaf €331,97
Ervaar op een bijzondere manier de Riethovense gastvrijheid bij Boutique hotel Lytel Blue en restaurant Vandeijck. Maak ’s middags nog een rustgevende wandeling of fietstocht in de groene Kempen en ervaar ’s avonds de heerlijke gastronomie tijdens een 6-gangen diner bij restaurant Vandeijck. Hierna kan je heerlijk tot rust komen in de Blue Room van Boutique hotel Lytel Blue. Kijk vanuit het Swiss Sense bed nog een film op Netflix of ontspan onder de gouden regendouche in de moderne badkamer….
    Beleef de Brabantse Kempen

    Een bijzondere plek, vol historie

    In de Kempen is voor iedereen wat te doen! Op zoek naar een andere activiteit? Onze medewerkers helpen je graag op weg met andere mogelijkheden.