Skip to main content
Extra lang genieten van de hotelkamer?
Het kan met een late check-out
De Kempen is bij uitstek geschikt voor fietsers
Huur een fiets bij het hotel en trek eropuit!
overnachten in een kleinschalig hotel

Algemene informatie

Inchecken
15:00 – 18:00
Na 18:00 is de receptie gesloten, neem telefonisch contact op met Boutique hotel Lytel Blue voor de mogelijkheden voor een sleutelkastje.

Is het jullie huwelijksnacht? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Uitchecken
11:00
Late check-out tot 13:30 is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Toeslag €30.

Ontbijt
Iedere ochtend kan je bij Boutique hotel Lytel Blue genieten van een van de heerlijke á-la-carte ontbijtgerechten.

Maandag tot en met vrijdag kunt u tussen  7:30 – 10:30 terecht voor het ontbijt in het neerhuis. Op zaterdag en zondag is het ontbijt tussen 08:15 – 10:30. Ontbijten op de kamer is mogelijk voor een toeslag van €7,50.

Diner
Er is bij Boutique hotel Lytel Blue geen mogelijkheid tot diner. In samenwerking met restaurant Vandeijck hebben wij verschillende diner arrangementen samengesteld. Verder zijn er in Riethoven en omliggende dorpen verschillende restaurants te vinden die zeker de moeite waard zijn. 

Annuleren
Bij Boutique hotel Lytel Blue kun je  tot 24 uur (een dag) voor aankomst kosteloos annuleren. Hierna gelden onze algemene- en boekingsvoorwaarden.

Parkeren
Bij het hotel bevindt zich een kleine parkeerplaats (4/5 auto’s). Is de parkeerplaats vol? Dan kan je ook parkeren op het plein tegenover het hotel of op de parkeerplaats achter het hotel (Hennepstraat). Deze parkeergelegenheden zijn kosteloos.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Alle kamers zijn rookvrij. In het hotel zijn geen familiekamers aanwezig. Heb je specifieke wensen? Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken. 

Kamers

Waan je in luxe
Ultiem genieten doe je in de Blue Suite. In deze stijlvolle kamer op zolder kun je verschillende monumentale elementen ontdekken. Met een comfortabel bed met tv lift, vrijstaand bad, pantry en zitje wil je deze kamer niet meer verlaten!
Alle ruimte om te genieten
Wist je dat de kleur blauw een positieve invloed heeft op je hersenen? Dat komt in deze ruime kamer helemaal goed. Plof op het heerlijke bed met de tv lift, geniet van het mooie uitzicht of neem een uitgebreide douche onder de regendouche.
Een compacte oase van rust
De blauwe kleur in de kamer zorgt ervoor dat je je hoofd even helemaal leeg kan maken en dat je volledig tot rust kan komen. Plof neer op het heerlijke bed en vanuit waar je de tv lift aan het voeteneinde kan bedienen.
Waar plastic overbodig is
Wil je iets bijzonders ervaren? Boek dan deze plasticvrije kamer! In deze kamer kom je verschillende alternatieven tegen in plaats van plastic.
  Authentiek & Modern

  Van pastorie tot boutique hotel

  1862

  In 1862 startte de bouw van de pastorie, de tweede pastorie van Riethoven. Wist je dat het dak van de pastorie hoger is dan die van de kerk? Dat is eigenlijk tegen de regels in! Waarom dit anders is gegaan bij deze pastorie is een raadsel. Tot op vandaag de dag is de originele rekening van de pastorie bewaard gebleven. Een deel hiervan hangt in de gang van het hotel.

  1972

  In 1972 werd de pastorie verkocht aan een particulier. Het pand was te groot en kostte teveel geld. Er werd een deel van de tuin afgesnoept en hier is een nieuwe pastorie gebouwd.

  2001

  Sinds 2001 is de pastorie een gemeentelijk monument. In het hotel vind je prachtige vloeren, imitatie schilderingen, bijzondere spanten en nog veel meer.

  2019

  In 2019 is de verbouwing begonnen van dit prachtige pand tot hotel. Bijzondere spullen zoals beelden van heiligen zijn altijd bij de pastorie bewaard gebleven. Maar wat ook al snel duidelijk werd; niks is recht in dit pand! In de lounge ligt een boek met foto’s van voor en tijdens de verbouwing. (Foto: Alec Brouwers)

  2020

  Sinds 1 mei 2020 zijn de deuren van Boutique hotel Lytel Blue geopend. Wanneer mogen we jou ontvangen?

  Een bijzonder hotel, gelegen in het pittoreske Riethoven.

  Authentiek & Modern

  Experience a sense of wonder

  Lytel Blue ligt gelegen in het Pittoreske Riethoven. Niet alleen een goede uitvalsbasis om de Kempische natuur te ontdekken, maar ook een fijne plek als je voor zaken een hotel zoekt in de regio van Valkenswaard, Eersel, Bergeijk, Veldhoven of Eindhoven.