Skip to main content
  • Zakelijke overnachting
Proffesioneel & persoonlijk

Zakelijke overnachting

Ook voor een zakelijke overnachting kan je terecht bij Boutique hotel Lytel Blue. Of je nu in Eindhoven, Valkenswaard, Bergeijk of Eersel moet zijn, bij Boutique hotel Lytel Blue weten we precies wat u nodig heeft na een lange dag werken. Zo kan je weer helemaal tot rust komen en opladen voor een nieuwe werkdag.

Kom na het werken naar Boutique hotel Lytel Blue, geniet van een diner bij restaurant Vandeijck of Bistro de Sleutel en val hierna heerlijk in slaap op het Swiss Sense bed. ‘s Morgens zorgen wij ervoor dat je kunt genieten van een á la carte ontbijt op het tijdstip dat het jouw uitkomt!

Service

Zakelijk hotel

Boutique hotel Lytel Blue is dicht gelegen bij zakelijke gemeentes zoals Veldhoven en Eindhoven. Ook voor zakelijke gasten die bij ASML moeten zijn, is Boutique hotel Lytel Blue dé perfecte uitvalsbasis. ASML is ongeveer 10 minuten rijden vanaf Boutique hotel Lytel Blue. 

Daarnaast kan je ook voor een meeting of heisessie met bijvoorbeeld het management team terecht bij Boutique hotel Lytel Blue. Samen met restaurant Vandeijck of Pastorie ‘t Loo hebben we verschillende mogelijkheden tot een verzorgde meeting. Bij restaurant Vandeijck of Pastorie ‘t Loo kan je professioneel en persoonlijk vergaderen, lunchen en eventueel dineren, waarna je met jouw gezelschap tot rust kan komen bij Boutique hotel Lytel Blue.  

Flexibel & meedenken

Onverwacht annuleren binnen 24 uur voor aankomst kosteloos!

Bij Boutique hotel Lytel Blue is het altijd mogelijk om tot 24 uur voor aankomst kosteloos de boeking te annuleren. Is de meeting verzet of komt het gewoon even niet uit, laat het ons weten en we boeken de reservering flexibel om, of annuleren de reservering kosteloos als dit binnen 24 uur voor aankomst aan ons wordt doorgegeven. We denken graag met onze gast mee!

Door deze flexibiliteit zijn er al meerdere bedrijven die hun gasten bij Boutique hotel Lytel Blue onderbrengen. Deze bedrijven zijn al even gewend aan onze gastvrijheid en professionaliteit en weten dit steeds weer te waarderen. Ook zijn er al verschillende bedrijven die hun management team bij ons hebben laten vergaderen, en hebben laten weten dat ze meer dan enthousiast zijn hoe de samenwerking is verlopen.

Ook voor een meeting of heisessie denken we graag mee. We maken een offerte op maat met meeting, break-outs, lunch, diner, borrel, slapen en ontbijten. Wij zullen het aanspreekpunt zijn voor jou zodat jij je kan focussen op de doelen van jouw bedrijf. 

Rust & opladen

Zakelijk overnachten

De blauwe kleur in onze kamers zorgt ervoor dat je je rust kan pakken en weer helemaal kan opladen om de dag weer met een frisse blik te beginnen. Op de kamer staat ook een klein bureautje, voor als je toch nog even die ene mail moet verzenden. Maar ook in de bibliotheek is er mogelijkheid om te werken. We zetten graag een kopje koffie voor je, of als het al later op de avond is, een uitgelezen glas wijn. 

Als je weer helemaal bent opgeladen, kan je eventueel ook vroeg ontbijten. We zorgen ervoor dat we er zijn op het moment dat jij gebruik wilt maken van ons á la carte ontbijtmenu. Ga jij voor de scrambled eggs met zalm of voor een yoghurtbowl met vers fruit en zelfgemaakte granola? Of liever een gezonde smoothiebowl met pindakaas en havermout? Bij ons ben je aan het goede adres om jouw werkdag weer vol energie te beginnen!

Proffesioneel & persoonlijk

Bekijk nu de beschikbaarheid en boek een kamer!

Op zoek naar een hotelkamer in de buurt van het bedrijf wat je bezoekt? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor een meeting inclusief lunch, diner en overnachting? Kijk hieronder naar de mogelijkheden!