• Lytel Blue x Treeswijkhoeve
  Dineren en slapen op het hoogste niveau!
Bekroond door Michelin met 2 sterren

Een gastronomische avond

Wil je een zeer speciale avond met je geliefde of vrienden? Boek dan ons arrangement samen met restaurant de Treeswijkhoeve! Dit 2-sterren restaurant hoort al jaren bij de top van de Nederlandse gastronomie. Dick en zijn brigade zullen voor een onvergetelijke, culinaire avond zorgen!

De keuken van Dick Middelweerd steek je niet in een vakje. Hij is een chef die durft te combineren en contrasten te creëren. Zijn creativiteit is ongeremd, steeds met oog voor traditie. Met Aziatische invloeden gaat hij op zoek naar umamismaken en extra diepgang. U smult hier dus zowel van een oosters geïnspireerde bereiding rond kreeft als een krachtig wildgerecht tijdens het seizoen (Michelin Guide, 2022).

Arrangement

 • Lytel Blue x Treeswijkhoeve

  Het arrangement staat in het teken van een onbezorgde avond uit. Eerst een rustige aankomst in het hotel met koffie of thee, vervolgens nog even relaxen in de Blue Suite. Neem bijvoorbeeld een heerlijk bad en bewonder de monumentale elementen uit de kamer! De taxi wordt voorgereden en brengt je weer op een vaste tijd terug naar het hotel. In de ochtend wordt er een vers a-la-carte ontbijt geserveerd, bij goed weer, uiteraard in de hoteltuin. 

  2 pers. €824 excl. toeristenbelasting

  Luxe & gastronomisch

  De top van culinair Nederland

  10% korting!

  Zomerse Dagen Deal

  Boek nu & ontvang 10% korting op jouw boeking inclusief ontbijt gedurende de zomer!

  (Geldig op boekingen van zondag t/m donderdag in de maanden juli, augustus & september)

  10% discount!

  Summer Deal

  Book now and receive a 10% discount on your booking including breakfast during the summer!

  (Valid on bookings from Sunday until Thursday during the months July, August & September)