• Ga erop uit met een van deze Riethovense alpaca’s
  Niks is zo leuk als wandelen met goed gezelschap
Arrangementen

Ga erop uit met een van deze Riethovense alpaca’s

Op een paar minuten wandelen afstand van Boutique hotel Lytel Blue ligt Alpacafarm Riethoven. De twee jonge enthousiaste eigenaren hebben 14 lieve (en bijzondere) alpaca’s waar ze iedereen graag kennis mee laten maken. Het is mogelijk om zelfstandig op pad te gaan met de alpaca’s of een kijkje te nemen in de stal/weide.

Hieronder staan alle arrangementen die we samen met Alpacafarm Riethoven voor onze gasten hebben samengesteld. De arrangementen kun je boeken door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 040 72 00 88 6, wie weet loop je binnenkort een rondje met Benjamin of Guusje!

Arrangementen

 • €179,- EXCL. TOERISTENBELASTING

  Ga de stal in!

  En ontmoet de alpaca’s Tijdens een ‘alpaca ontmoeting’ mag je mee de alpacawei of stal in! Vooraf vertellen de eigenaren meer over alpaca’s in het algemeen, de gewoontes en de karaktereigenschappen van deze leuke dieren. Onder begeleiding mag je daarna de wei of stal in, waar je snel zult merken dat ze erg nieuwsgierig zijn en even aan je komen snuffelen. Uiteraard mag je ook mee de alpaca’…
 • €204,- EXCL. TOERISTENBELASTING

  Alpaca wandeling met overnachting

  Niks is zo leuk als wandelen met goed gezelschap. Dat zijn de alpaca’s zeker! Tijdens de wandeling mag je zelfstandig op pad met twee alpaca’s. Je leert niet alleen van alles over alpaca’s, maar ontdekt ook de Riethovense natuur. De route is 3 km lang en de wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Dit arrangement kan geboekt worden door contact op te nemen via ons contactformulier. Let op! Reserve…
  Experience a sense of wonder

  Op een hele originele manier de Riethovense bossen verkennen!

  Voorjaarsdeal!

  15% korting

  Boek jouw overnachting inclusief ontbijt voor maart, april & mei met 15% korting! Ga naar 'Boek nu' en selecteer jouw voorjaarsdeal!

  Geldig van zondag t/m donderdag m.u.v. feestdagen.

  Spring Deal!

  15% discount

  Get 15% discount for your booking including breakfast in March, April and May! Go to 'Book now' and select your spring deal!

  Valid from Sunday to Thursday & excluding special holidays.

  © Lytelblue.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites