Skip to main content
Boutique hotel nabij Eindhoven
in het groene Riethoven
Fijn moment

Hotel in de buurt van Eindhoven

Boutique hotel Lytel Blue is gelegen in de buurt van Eindhoven. Overdag kun je het bruisende Eindhoven ontdekken en daarna helemaal tot rust komen in het groene Riethoven. Ideaal als je een hotel in de buurt van Eindhoven zoekt! Wist je dat Eindhoven ook wel de lichtstad wordt genoemd? Boutique hotel Lytel Blue bevindt zich in het pittoreske Riethoven onder Eindhoven. Het is de ideale plek als je na een dag in de stad heerlijk tot rust wilt komen in de weelderige hoteltuin met een lekker drankje.

Bruisende stad & gezellige reuring

Goed bereikbaar hotel in omgeving Eindhoven

Van Boutique hotel Lytel Blue rijd je zo Eindhoven binnen. In 20 minuten bevind je je in hartje centrum van de lichtstad. Hiervoor hoef je niet over drukke snelwegen te rijden, maar kan je de fijne, groene toeristische route pakken! Je rijd hier tussen landerijen en bossen door. Toch is het ook mogelijk om Lytel Blue makkelijk vanaf de snelweg (via Eersel) te bereiken.

Hoewel in de nabije omgeving van Boutique hotel Lytel Blue genoeg goede eetgelegenheden zijn, bijvoorbeeld restaurant Vandeijck, zijn er in Eindhoven ook tal van leuke restaurantjes. Trattoria Mangiare, restaurant Mood, of El Puente in Eindhoven zijn zeker de moeite waard! Na een lange dag winkelen of musea bekijken zijn dit perfecte restaurants voor een heerlijk diner. 

Het hotel is op loopafstand van een bushalte. Met de bus kun je ook snel in Eindhoven komen. Op 50 meter lopen van het hotel ben je bij de bushalte, waar je met lijn 18 naar Eindhoven centrum kan!

Goede bereikbaarheid

Slechts 15-20 minuten afstand van Eindhoven

Boutique hotel Lytel Blue ligt dicht bij Eindhoven. Met de auto ben je binnen 20 minuten in het centrum van Eindhoven. Met de auto ben je ook in 15 minuten bij de High Tech Campus in Eindhoven. In Eindhoven zijn er verschillende parkeergarages waarbij je snel in het centrum bent. Als je parkeert bij Q-park Mathildelaan of Q-park Witte Dame ben je binnen een mum van tijd in het bruisende centrum van Eindoven. Aan het einde van de dag ben je ook weer snel in Riethoven, via de snelweg of via de landelijke wegen. 

Bij het hotel kun je altijd gratis parkeren en een oplaadpunt voor de elektrische auto is naast het hotel. Als de parkeerplaats bij het hotel vol is, kan je parkeren op het plein voor het hotel. Als je helemaal niet met de auto bent en ook niet met het openbaar vervoer naar Eindhoven wilt, dan kunnen wij een taxi voor jou regelen die je naar Eindhoven en weer terug brengt. Mocht je naar Eindhoven gaan en bent benieuwd naar tips om te doen, vraag het ons gerust en we vertellen je alle plaatsen waar je moet zijn geweest in Eindhoven!

hoteltuin
Luxe & rust

Hotels omgeving Eindhoven

In Eindhoven zijn er natuurlijk ook genoeg hotels. Maar wil je na een dag in het drukke Eindhoven even helemaal tot rust komen, dan ben je zo bij Boutique hotel Lytel Blue in het rustige en groene Riethoven. Binnen 20 minuten kan je genieten van alles wat Riethoven te bieden heeft. Geniet van een drankje in de groene hotel tuin en ga ‘s avonds lekker culinair uiteten bij restaurant Vandeijck of restaurant Eden

Boutique hotel Lytel Blue onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, luxe, rust & comfort. Kom na de dag te hebben besteed in Eindhoven naar Boutique hotel Lytel Blue!

Boek nu!

Bekijk nu alle beschikbaarheid en boek een kamer

Gaat jij het bruisende Eindhoven ontdekken? Bekijk nu snel welke kamer nog beschikbaar is!