Skip to main content
Breng een bezoek aan wijngaard Doornacker
Een bijzondere plek waar je kunt ontdekken hoe wijn op een kleine schaal gemaakt wordt
Verborgen parel

Verscholen achter de huizen in Riethoven, ligt wijngaard Doornacker

Wijngaard Doornacker is een kleinschalige wijngaard in het centrum van Riethoven. René en Anita van Doorn zijn deze wijngaard vol enthousiasme begonnen als hobby. De hobby bleek een schot in de roos! De eerste wijn werd in 2020 gebotteld en behoorde volgens wijnkenners meteen tot een van de beste Nederlandse wijnen!

Het is een bijzondere plek waar je kunt ontdekken hoe wijn op een kleine schaal gemaakt wordt. Uiteraard wordt deze wijn ook geserveerd en verkocht bij Boutique hotel Lytel Blue. Wil je de wijngaard bezoeken of echt ervaren? Bekijk hieronder de arrangementen.

Na oktober zijn alle druiven geplukt en zijn de bladeren gevallen. Vanaf april is kun je ook weer echt de groei en bloei in de wijngaard meemaken!

Arrangementen

Vanaf €189,- EXCL. TOERISTENBELASTING
Bezoek de wijngaard. Ga langs bij wijngaard Doornacker en krijg een uitgebreide rondleiding door René of Anita. Zij geven je een kijkje in hun duurzame wijngaard.  Na de rondleiding eindig je bij Boutique hotel Lytel Blue om de 3 heerlijke Doornacker wijnen te proeven. De wijngaard is op loopafstand van het hotel en de rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. Dit arrangement is op basis …
€17,50 PER PERSOON
Rondleiding excl. overnachting. Kom je uit de buurt van Riethoven en wil je een keer wijngaard Doornacker ontdekken? Boek dan arrangement ‘Regent’  en krijg een uitgebreide rondleiding door René of Anita en eindig bij Boutique hotel Lytel Blue om de 3 heerlijke Doornacker wijnen te proeven. De rondleiding en proeverij duren ongeveer 2 uur. Deze activiteit is op basis van beschi…
    Bijzondere wijnen

    Doornacker wijnen zijn in het hotel ook te koop! Leuk als aandenken of geschenk.