• Breng een bezoek aan wijngaard Doornacker
  Een bijzondere plek waar je kunt ontdekken hoe wijn op een kleine schaal gemaakt wordt
Verborgen parel

Verscholen achter de huizen in Riethoven, ligt wijngaard Doornacker

Wijngaard Doornacker is een kleinschalige wijngaard in het centrum van Riethoven. René en Anita van Doorn zijn deze wijngaard vol enthousiasme begonnen als hobby. De hobby bleek een schot in de roos! De eerste wijn werd in 2020 gebotteld en behoorde volgens wijnkenners meteen tot een van de beste Nederlandse wijnen!

Het is een bijzondere plek waar je kunt ontdekken hoe wijn op een kleine schaal gemaakt wordt. Uiteraard wordt deze wijn ook geserveerd en verkocht bij Boutique hotel Lytel Blue. Wil je de wijngaard bezoeken of echt ervaren? Bekijk hieronder de arrangementen.

Arrangementen

 • €189,- EXCL. TOERISTENBELASTING

  Arrangement ‘Solaris’

  Bezoek de wijngaard. Ga langs bij wijngaard Doornacker en krijg een uitgebreide rondleiding door René of Anita. Zij geven je een kijkje in hun duurzame wijngaard.  Na de rondleiding eindig je bij Boutique hotel Lytel Blue om de 3 heerlijke Doornacker wijnen te proeven. De wijngaard is op loopafstand van het hotel en de rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. Dit arrangement is op basis …
 • €17,50 PER PERSOON

  Arrangement ‘Regent’

  Rondleiding excl. overnachting. Kom je uit de buurt van Riethoven en wil je een keer wijngaard Doornacker ontdekken? Boek dan arrangement ‘Regent’  en krijg een uitgebreide rondleiding door René of Anita en eindig bij Boutique hotel Lytel Blue om de 3 heerlijke Doornacker wijnen te proeven. De rondleiding en proeverij duren ongeveer 2 uur. Deze activiteit is op basis van beschi…
  Bijzondere wijnen

  Doornacker wijnen zijn ook leuk als aandenken of als geschenk
  De wijn is ook te koop in het hotel

  Voorjaarsdeal!

  15% korting

  Boek jouw overnachting inclusief ontbijt voor maart, april & mei met 15% korting! Ga naar 'Boek nu' en selecteer jouw voorjaarsdeal!

  Geldig van zondag t/m donderdag m.u.v. feestdagen.

  Spring Deal!

  15% discount

  Get 15% discount for your booking including breakfast in March, April and May! Go to 'Book now' and select your spring deal!

  Valid from Sunday to Thursday & excluding special holidays.

  © Lytelblue.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites