Skip to main content
Blue Suite
De plek voor een inspirerende heisessie!
Persoonlijk & professioneel

Inspirerende omgeving voor een heisessie

Op zoek aan een locatie in de Kempen om een meerdaagse heisessie, heidag of off-site te organiseren? Bij Boutique hotel Lytel Blue werken we samen met verschillende partners om dit tot een succes te maken. Riethoven is de perfecte uitvalsbasis waarin je in volledige rust tot nieuwe ideeën kunt komen. Het ligt nabij Eindhoven en is goed te bereiken vanaf de snelweg.

Bij Boutique hotel Lytel Blue staat privacy hoog in het vaandel. Het hotel telt 9 hotelkamers (18 personen), het is dan ook mogelijk het hotel volledig af te huren naar wens. Wilt u meer dan 9 kamers reserveren? We werken ook samen met ander hotel op loopafstand.

Een rustig gelegen hotel, waar we onze gasten ontzorgen in stijl.

Vergaderlocaties

Voor een combinatie van vergaderen & overnachten werken we samen met lokale vergaderlocaties. Hieronder zie je verschillende samenwerkingspartners. Allen zijn ze voorzien van de benodigde apparatuur om de vergadering tot een succes te maken. 

Vanuit het hotel kunnen we één offerte aanbieden met overnachten, vergaderen en naar wens dineren, lunchen en vervoer. Zo hoeft er niet geschakeld te worden met verschillende partners. Wij zijn het aanspreekpunt tussen alle partijen, zodat het gezelschap zich kan richten op datgene waarvoor ze komen!

Vergaderlocaties

Waar klassiek en modern samenkomen!

Restaurant Vandeijck ligt schuin tegenover Boutique hotel Lytel Blue. Het is een bijzonder restaurant gelegen in een monumentale boerderij en de ideale plek om zonder zorgen te vergaderen.

Geniet tijdens of na de bijeenkomst van de heerlijke gastronomische hoogstandjes waar klassiek en modern samenkomen!

In alle rust en privacy

Met een klein gezelschap vergaderen in alle rust en privacy? Dan kunnen we Pastorie ‘t Loo van harte aanbevelen. 

Deze unieke locatie vind je in het naast gelegen dorp Bergeijk. Je bent er binnen een paar minuten met de auto, maar ook een heerlijk stukje op de fiets langs o.a. de enige fabriek ontworpen door Gerrit Rietveld. Verhuur van de fietsen is uiteraard mogelijk. 

Een markante locatie

Authentieke ingerichte ruimtes die voorzien zijn van alle vergaderfaciliteiten, natuurlijk aangelegde tuinen met terrassen aan het water,  omringt door oude treurwilgen en de Dommel die meanderend zijn weg vindt tussen koeien en bossen. Dit alles vormt het ideale decor voor de vergaderingen en trainingen.

De Volmolen ligt op een paar minuten rijden van het hotel. Per fiets kom je door heerlijke bosgebieden en wijde akkers. 

  Persoonlijk & professioneel
  Frisse energie

  Plan een break-out sessie!

  Plan een inspirerende activiteit om het team weer te voorzien van frisse energie! We denken graag mee in de mogelijkheden die passen bij het gezelschap. Denk hierbij aan een inspirerende rondleiding bij wijngaard Doornacker, waar duurzaamheid voorop staat! De wijnen kunnen aansluitend of voor het diner geproefd worden. 

  Wil je het team even uit de comfortzone halen? Ga voor een wandeling met Alpaca’s! 

  Vergaderen bij Pastorie ‘t Loo? Op 3 minuten rijden kun je in Bergeijk op Rietveld safari! Tijdens deze rondleiding ontdek je de prachtige architectuur van Gerrit Rietveld. 

  Het is ook mogelijk om per fiets naar de Volmolen of Pastorie ‘t Loo te gaan. Uiteraard kunnen we dit organiseren.

  Alles op maat

  Voorbeeld heisessie

  Benieuwd naar wat er bijvoorbeeld mogelijk is? Hieronder een voorbeeld.

  Vanaf 8:30 start u bij Restaurant Vandeijck met een vergadering. Na een luxe lunch, wandelt u in 2 minuten naar wijngaard Doornacker waar Rene alles vertelt over de duurzame wijngaard. Na de rondleiding (+/- 1 tot 1,5 uur) vervolgt u de vergadering bij Restaurant Vandeijck. 

  Om 17:00 sluit u de vergadering af en kan iedereen zich even opfrissen in de hotelkamer. Om 19:00 wacht er een gastronomisch 3/4/5 of meer gangen diner bij restaurant Vandeijck, maar eerst worden de wijnen van wijngaard Doornacker nog geproefd bij het hotel! Bij goed weer in de hoteltuin. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon wat te drinken bij het hotel. 

  De volgende ochtend wacht er een heerlijk ontbijt om de dag goed mee te beginnen. Naar wens kunnen de koffers na het uitchecken nog bij de receptie blijven en kan de vergadering vervolgd worden bij restaurant Vandeijck. Sluit daar de succesvolle heisessie af met een lunch of een informele borrel. 

  Veilig & vertrouwd

  Experience a sense of wonder

  Bij vragen of specifieke wensen neem gerust contact met ons op, zodat we met jou mee kunnen denken. We begrijpen dat privacy en rust belangrijk zijn, daarom is het ook mogelijk om het gehele hotel af te huren.